Migun Termal Masaj Yatağı bir mucize değil bilimdir

  • 12 Şubat 2020
  • 213 Defa Okundu

Migun Termal Masaj yatağı 5 temel prensip uygulaması yaparak insanlara faydalar sağlamaktadır,

1-)KAİROPRATİK: Traksiyon(çekme-germe) yöntemiyle omurganızı olması gereken şekle getirmeniz konusunda size yardımcı olur.Bu sayede sinirler üzerindeki baskıları ortadan kaldırarak, beyinle organlar arasındaki iletişimin kesintisiz ve zamanında gerçekleşmesini sağlar. Böylece beynin vücudu tamir edebilme özelliğini daha rahat gerçekleştirmesini sağlar.

2-)AKUBASINÇMigun Termal Masaj Yatakları içerisinde bulunan ve ısıyla birlikte omurgamıza masaj uygulayan yeşim taşları, belli noktalarda durarak enerji akışını(kan dolaşımınızı) 15-40 saniye arasında bloke eder. Mekanizma tekrar hareket ettiğinde dolaşım tazyikle başlar.Bu sayede tıkalı olan enerji noktalarının (çakralarınızın) zaman içerisinde açılmasını sağlar.

3-)AKUPUNKTUR: Uzak Doğuda ve birçok Avrupa ülkesinde iğneler batırılarak yapılan bu tedavi şekli, günümüz de birçok doktor ve sağlık personeli tarafından ülkemizde de uygulanmaktadır. İğneler batırılarak uyarılan sinir uçlarını Migun,vermiş olduğu ışınlar sayesinde insan vücudunun 7 cm içerisine kadar işleyerek,sinir uçlarına temas eder ve harekete geçmesini sağlar.

4-) MOXİBUSTİON (ISI TERAPİSİ): Migun Termal Masaj Yatağı, kişinin rahatsızlığına göre ayarlanabilir ısı ayarı sayesinde,herkesin gönül rahatlığıyla kullanabilmesi için elverişli bir üründür. Isı terapisinin genel amacı, yumuşak dokuların uzama kabiliyetini arttırmak,kan dolaşımını iyileştirmek,doku hücrelerinin işlem kapasitesini arttırarak, kasların gevşemesini sağlamak ve ağrının giderilmesine yardımcı olmaktır. Yani HY-7000, verdiği ısıyla beraber kaslarınızıyumuşatır ve rahat bir seans almanızı sağlar.

5-) MASAJ: Araştırmalar gösteriyor ki, iyi bir masaj, basit bir ovalama ve okşama hareketleri bile, zihinsel ve fiziksel sağlığınızı büyük ölçüde değiştirebilir. Bunun düzenli olarak yapılması ağrılarınıza iyi gelir ve birçok spor sakatlanmasının çabuk iyileşmesini ve kaslarınızın daha çevik olmasını sağlar ve konsantrasyonunuzu iyileştirir. Migun Termal Masaj Yatağı, uygulamış olduğu masaj sayesinde,müzminleşmiş ağrılarınız rahatlaması, kaslarınızın gevşemesi, günün yorgunluğunu ve stresini üzerinizden atmanız konusunda en büyük destekçinizdir.